Kom in contact!

Bio-based bouwen

Bij duurzaam (ver)bouwen houd je rekening met de effecten op het milieu, tijdens de bouw maar ook tijdens het gebruik van het gebouw. De afgelopen jaren zijn er verschillende standaarden ontstaan, met eigen aandachtspunten en criteria, maar met hetzelfde doel: een lagere milieubelasting.

Meer informatie hier

Bio-based bouwen

Een bio-based woning is fijn voor u maar ook voor de natuur.

 Passiefhuis

 Actiefhuis

 Ecologisch / biobased

 Duurzaam

Waarom een ChargeFreeHome

Meer huis voor minder geld Bij een ChargeFreeHome krijg je meer huis voor minder maandlasten, maar hoe werkt dat dan zul je je vast afvragen, lees hier meer over de berekening en waarom een kleine verandering in denkwijze een enorm verschil kan maken.

Wat gebeurd er met de over capaciteit Om meer te weten te komen wat er gebeurd met de overcapaciteit (stroom die niet gebruikt word) kun je hier lezen: Overcapaciteit Document

Onze Visie

Als een ChargeFreeHome hebben wij natuurlijk een visie, wij willen woonwijken bouwen waar iedereen een huis zou kunnen kopen die gasloos zijn, hoge isolatie, hoge wooncomfort en toekomst bestendig zijn.

 Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

 GEEN gas

 Electrische auto

 Geen maximale hypotheek maar maximale woonlast

 Minder CO2

Wij voeren actie vanuit facebook!

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van een ChargeFreeHome wijk bij u in de buurt? Meld u aan op onze facebook! Meld je hier aan!

geïnteresseerd? Vul het contact formulier en we houden je op de hoogte of volg ons op socials!

Contact