Kom in contact!

Starterswoning

De stroom van een starterswoning wordt geheel software matig gemeten er word een scheiding gebracht tussen gebouw gebonden installaties en huishoudelijk gebruik. De totale opbrengst van een startswoning zou 16.500 kWh zijn en de overcapaciteit zal 13.000 kWh zijn.

We hebben een concept gemaakt voor de starterswoning hierin kunt u de maten zien, een voorbeeld van de indeling en een impressie van hoe het eruit ziet klik hier voor het concept.

Waarom een starterwoning

Een starterswoning is fijn voor beginnende gezinnen maar ook voor studenten die liever een koophuis hebben in plaats van een huurhuis, ook is het een goede beginstap voor mensen die voorheen huurde

 Lage woonlasten

 Energiezuinig

 Groot genoeg voor een gezin met 1 kind

 Circulair bouwen

 CO2 besparend

Waarom een ChargeFreeHome

Meer huis voor minder geld Bij een ChargeFreeHome krijg je meer huis voor minder maandlasten, maar hoe werkt dat dan zul je je vast afvragen, lees hier meer over de berekening en waarom een kleine verandering in denkwijze een enorm verschil kan maken.

Wat gebeurd er met de over capaciteit Om meer te weten te komen wat er gebeurd met de overcapaciteit (stroom die niet gebruikt word) kun je hier lezen: Overcapaciteit Document

Onze Visie

Als een ChargeFreeHome hebben wij natuurlijk een visie, wij willen woonwijken bouwen waar iedereen een huis zou kunnen kopen die gasloos zijn, hoge isolatie, hoge wooncomfort en toekomst bestendig zijn.

 Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

 GEEN gas

 Electrische auto

 Geen maximale hypotheek maar maximale woonlast

 Minder CO2

Wij voeren actie vanuit facebook!

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van een ChargeFreeHome wijk bij u in de buurt? Meld u aan op onze facebook! Meld je hier aan!

geïnteresseerd? Vul het contact formulier en we houden je op de hoogte of volg ons op socials!

Contact