Kom in contact!

Semibungalow

De stroom van een semibungalow wordt geheel software matig gemeten er word een scheiding gebracht tussen gebouw gebonden installaties en huishoudelijk gebruik. De totale opbrengst van een semibungalow zou 21.000 kWh zijn en de overcapaciteit zal 17.000 kWh zijn.

We hebben een concept gemaakt voor de semibungalow hierin kunt u de maten zien, een voorbeeld van de indeling en een impressie van hoe het eruit ziet klik hier voor het concept.

Ook hebben we een impressie video laten maken, deze heb je misschien al gezien op de home pagina. bekijk hem hier met geluid!

Waarom een semibungalow

Een semibungalow is fijn voor gezinnen maar ook voor oudere stellen die graag wat meer ruimte hebben

 Lage woonlasten

 Energiezuinig

 Groot genoeg voor een groeiend gezin

 Circulair bouwen

 CO2 besparend

Waarom een ChargeFreeHome

Meer huis voor minder geld Bij een ChargeFreeHome krijg je meer huis voor minder maandlasten, maar hoe werkt dat dan zul je je vast afvragen, lees hier meer over de berekening en waarom een kleine verandering in denkwijze een enorm verschil kan maken.

Wat gebeurd er met de over capaciteit Om meer te weten te komen wat er gebeurd met de overcapaciteit (stroom die niet gebruikt word) kun je hier lezen: Overcapaciteit Document

Onze Visie

Als een ChargeFreeHome hebben wij natuurlijk een visie, wij willen woonwijken bouwen waar iedereen een huis zou kunnen kopen die gasloos zijn, hoge isolatie, hoge wooncomfort en toekomst bestendig zijn.

 Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

 GEEN gas

 Electrische auto

 Geen maximale hypotheek maar maximale woonlast

 Minder CO2

Wij voeren actie vanuit facebook!

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van een ChargeFreeHome wijk bij u in de buurt? Meld u aan op onze facebook! Meld je hier aan!

geïnteresseerd? Vul het contact formulier en we houden je op de hoogte of volg ons op socials!

Contact